Baleno

DIZAJN

Stvorili smo novi dizajn bez gubljenja individualnosti. Baleno kombinira nisku i široku formu za vizualnu stabilnost i neočekivanu prostranost interijera, dok mu oblik karoserije odiše dinamičnim linijama. Pažnja posvećena dizajnu svakog detalja osvaja na prvi pogled, a s vremenom prerasta u istinsko oduševljenje.

TEHNIKA

Za izvrsne performanse i zabavu u vožnji zaslužna su nova tehnološka rješenja, dva štedljiva motora kombinirana s blagim hibridnim sustavom, kao i posve nova olakšana platforma te fino ugođen ovjes koji doprinosi stabilnosti automobila. Uživajte u izravnom odazivu upravljača i uzbudljivoj vožnji.

SIGURNOST

Opustite se, Baleno je opremljen najsuvremenijim sigurnosnim uređajima koji ga čine maksimalno sigurnim. Napredni sustavi pomoći prilikom kočenja, sustav zračnih jastuka te struktura karosije otporna na udarce daju sasvim nosi osjećaj sigurnosti i užitka u vožnji.

GALERIJA

Dizajn koji stvara razliku

NAPREDNI ZASLONI

Kad sjednete na vozačko sjedalo, prva stvar koju ćete zamijetiti je informativni zaslon smješten u središtu, između instrumenata, koji daje jasnu sliku o automobilu. Ovaj napredni multiinformacijski LCD veličine 4,2 inča intuitivno prenosi niz informacija vezanih uz performanse i motor. Na središnjem grebenu smješten je i audio navigacijski 7-inčni zaslon osjetljiv na dodir, koji se može povezati s pametnim telefonima za dodatnu jednostavnost upotrebe.

STILSKI DOTJERANI, LAKO ČITLJIVI INSTRUMENTI

Balenova instrument ploča slijedi koncept niskog i širokog dizajna vanjštine, stvarajući dodatan prostor u unutrašnjosti. Inovativni dizaj središnjeg dijela instrument ploče s lako čitljivim dijelom za audio sustav i automatski klima uređaj, naglašavaju jedinstven dizajn.

PRTLJAŽNIK OD 355 LITARA (NAJBOLJI U KLASI) PUTOVANJA ČINI KOMFORNIJIMA

Jedna od Balenovih čari je velik i praktičan prtljažni prostor što zadovoljava raspon od svakodnevne kupovine do obiteljskih izleta. Prtljažnik s dvostrukom podnicom omogućuje učinkovitije slaganje prtljage, dok skuplji modeli (GL i GLX) imaju preklopivu pokrivku za prtljagu.

UDOBNA KABINA I PROSTRAN PRTLJAŽNIK KAO STVORENI ZA UGODNA DUGA PUTOVANJA

Nikada ne biste pomislili koliko prostrana može biti unutrašnjost 3995 mm dugog automobila. Stražnja sjedala nude obilje prostora za noge i ramena pa se odrasli mogu vrlo udobno voziti. Uz odjeljke za sitnice i pića, prostrana unutrašnjost iznimno je ugodna i prilikom duljih putovanja.

ŽESTOK U VOŽNJI

Boosterjet – jednolitreni benzinski turbo motor

Ovaj jednolitreni motor s izravnim ubrizgavanjem goriva predstavlja vrhunac tehnologije, jer uz smanjeni obujam zadržava iznimno visoku snagu i moment, usporediv s bitno većim i rastrošnijim motorima. Naš rezultat je smanjena potrošnja goriva uz vrhunske rezultate.

1.2 Dualjet motor

Ovaj motor utjelovljuje jedinstveni sustav s dvostrukim ubrizgavanjem čime se poboljšava izgaranje goriva te postiže snažan učinak u porastu snage. U kombinaciji s novim hibridnim sustavom SHVS, Dualjet motor nudi izrazito poboljšanu učinkovitost potrošnje goriva.

Pametan hibrid s izvrsnim ukupnim rezultatom

U potrazi za većom učinkovitosti goriva razvili smo novi hibridni sustav Smart Hybrid Vehicle by Suzuki koji se temelji na laganom i kompaktnom ISF generatoru te visoko učinkovitim punjivim litij-ionskim baterijama koje svojom snagom pomažu benzinskom motoru pri ubrzanjima, konstantno smanjujući potrošnju goriva.

Ovjes koji doprinosi stabilnosti

Fino ugođeni ovjes omogućuje održavanje optimalne putanje u zavojima te pruža osjećaj dobrog držanja ceste. Uživajte u izravnom odazivu upravljača i uzbudljivoj i sigurnoj vožnji.

IZBOR MJENJAČA

Oba motora dolaze s izborom petstupanjskog ručnog mjenjača ili automatskog mjenjača sa šest stupnjeva, dok je CVT mjenjač moguće dobiti samo kod 1.2 Dualjet motora.

Petstupanjski ručni mjenjač

Automatski mjenjač sa šest stupnjeva

Varijabilni CVT mjenjač

TECT KAROSERIJA I SUSTAV ZRAČNIH JASTUKA ZA ZAŠTITU PUTNIKA

Koristi zračne SRS jastuke za vozača i suvozača te SRS bočne zavjese za pružanje izvanredne zaštite za putnike u vozilu. Kabina je također zaštićena u slučaju sudara strukturom karoserije koja učinkovito upija te raspršuje udarce s prednje, bočne i stražnje strane.

AUTOMATSKI SUSTAV KOČENJA POMOĆU RADARA

Kada putuje, Baleno koristi milimetarske radne valove za otkrivanje vozila ispred. Nako raspoznavanja, Baleno djeluje na neki od sljedećih načina:

Upozorava vozača zvučnim signalom kada postoji mogućnost sudara

Upozorava vozača laganim usporavanjem, odnosno kočenjem

Pomaže vozaču pri kočenju povečavajućo silu kočenja

Automatskim kočenje zaustavlja auto

Sviđa Vam se Baleno? Kontaktirajte nas