Jimny

DIZAJN

Izgrađen da se uhvatiti u koštac s najtežim vremenskim i terenskim uvjetima, Jimny ide tamo gdje se druga vozila boje voziti. Suočite se s izazovima prirode.
Oslobodite svoj duh avanture i pripremite se za istraživanje.

TEHNIKA

Neovisno o vrsti podloge i terena, Jimny uvijek osigurava besprijekorno prijanjanje. Zasluga je to napredne konstrukcije koja osigurava čvrsto i stabilno podvozje i nove ALL GRIPP 4WD tehnologije, čiji sofisticirani mehanizmi svaku vožnju čine istinskim zadovoljstvom.

SIGURNOST

Jimny je opremljen najnaprednijom sigurnosnom opremu za predviđanje i izbjegavanje neposredne opasnosti. Budite uvjereni, Suzukijeva vrhunska tehnologija pomoći će vam kad je najviše trebate, u situacijama koje se mjere stotim djelićima sekunde.

GALERIJA

Spreman za avanturu

LED prednja svjetla

Optimizirani branici

Krov koji sprječava kapanje

4WD s brzim odazivom

Na vašu zapovijed, Jimny se prilagođava svakoj situaciji. Pomaknite ručicu za prebacivanje u način rada 4L kada se ide čvrsto radi maksimalnog momenta i vuče. Neka ALLGRIP PRO zadovolji Vaš avanturistički duh sa svojim izvanjskim vještinama.

1.5L motor

Njegov robusni 1.5L motor generira snažan okretni moment u širokom rasponu okretaja za snažne off-road performanse. Mali i lagan, također donosi veliku uštedu goriva.

čvrsto podvozje za sve uvjete

DSBS

Jimny u vožnji koristi dva senzora – monokularni fotoaparat i laserski senzor – kako bi utvrdio postoji li rizik od sudara s vozilom ili pješakom. Nakon otkrivanja potencijalnoga sudara, vozilo djeluje na bilo koji od sljedeća tri načina, ovisno o situaciji.

Upozorava vozača sa zvučnim upozorenjem i vizualnim upozorenjem.

Primjenjuje blago automatsko kočenje ukoliko je rizik od sudara visok.

Primjenjuje snažno automatsko kočenje ako se rizik od sudara još više povećava.

Upozorenje za krivudanje

Nakon dugog dana, pomaže nam ako imamo podršku! Ako vozilo “krivuda” zbog vaše pospanosti ili umora, sustav izdaje audio i vizualna upozorenja kako bi vas upozorio!

Upozorenje za prelazak u drugu traku

Jimny vam pomaže da ostanete na pravom putu. Ako se nenamjerno luta iz trake tijekom vožnje pri velikoj brzini, Jimny upozorava vozača vibriranjem upravljača i izdavanje vizualnog upozorenja kako bi se potaknula sigurnija vožnja.

Prepoznavanje prometnih znakova

Jimny vam pomaže da mirni i informirani. Kada sustav prepozna prometne znakove kao što su ograničenje brzine i znakove obaveznog zaustavljanja, prikazuje ih na zaslonu instrument ploče kako bi upozorio vozača.

Automatska promjena svjetala (kratka/duga)

Uživajte u sigurnijoj, opuštajućoj i ljubaznoj noćnoj vožnji pomoću ove značajke dizajnirane za automatsko prebacivanje prednjih svjetala  ovisno o rasvjetnoj okolini i prisutnosti drugih vozila.

Uskoro novi cjenik

Sviđa Vam se Jimny? Kontaktirajte nas